Zöldborsós halsaláta
Elkészítési idő
30 perc
		Hozzávalók 6 fő részére
- 1 kisüveg zöldborsókonzerv
 - 40 dkg főtt fogas vagy más szálkamentes hal
 - 1 dl fehérbor
 - 3 dkg mustár
 - 3 dkg porcukor
 - 20 dkg majonéz
 - 1 db tojás
 - 1 db citrom
 - 1 db fejes saláta
 - só
 
Termék leírás
Keverőedénybe tesszük a porcukorral, mustárral, fehérborral, sóval, finomra vágott zöldpetrezselyemmel ízesített és elkevert majonézt, majd belekeverjük a leszűrt zöldborsókonzervet és a kockára vágott, főtt halat. Üvegtálban kínáljuk, melyet előzetesen kibéleltünk salátalevéllel. A saláta tetejét főtt tojáskarikákkal díszítjük.










