MagyarEnglish

Zöldborsós halsaláta

Elkészítési idő

30 perc

Hozzávalók 6 fő részére

  • 1 kisüveg zöldborsókonzerv
  • 40 dkg főtt fogas vagy más szálkamentes hal
  • 1 dl fehérbor
  • 3 dkg mustár
  • 3 dkg porcukor
  • 20 dkg majonéz
  • 1 db tojás
  • 1 db citrom
  • 1 db fejes saláta

Termék leírás

Keverőedénybe tesszük a porcukorral, mustárral, fehérborral, sóval, finomra vágott zöldpetrezselyemmel ízesített és elkevert majonézt, majd belekeverjük a leszűrt zöldborsókonzervet és a kockára vágott, főtt halat. Üvegtálban kínáljuk, melyet előzetesen kibéleltünk salátalevéllel. A saláta tetejét főtt tojáskarikákkal díszítjük.

további receptek