Zöldborsós omlett
Elkészítési idő
20 perc
Hozzávalók 6 fő részére
- 1 üveg zöldborsókonzerv
- 5 db virsli
- 8 db tojás
- 1 dl tejföl
- 1 dl tejszín
- 5 dkg vöröshagyma
- 10 dkg főtt kukorica
- 5 dkg vaj
- 10 dkg reszelt sajt
- 2 evőkanál olaj
- só
- bors
- petrezselyem zöld
Termék leírás
Egy evőkanál olajon megpirítjuk a tisztított, apróra vágott vöröshagymát, hozzáadjuk a zöldborsót és a kukoricát. A tűzről levéve elkeverjük a felvert tojásokkal, a tejszínnel és a fűszerekkel. A vajon 5 db omlettet sütünk, tetejüket tejföllel megkenjük és rászórjuk a reszelt sajt felét. A bevagdalt virslit olajban kisütjük, minden omlett tetejére teszünk egyet, és megszórjuk a maradék reszelt sajttal. Forró sütőben sütjük, amíg a sajt ráolvad. Salátalevéllel, petrezselyem zölddel díszítve tálaljuk.