MagyarEnglish

Kanászpecsenye

Elkészítési idő

40 perc

Hozzávalók 6 fő részére

  • 1 üveg natúrlecsó
  • 60 dkg tarja
  • 25 dkg csirkemáj
  • 5 dkg füstölt szalonna
  • 1 fej vöröshagyma
  • 5 dkg zsír
  • bors
  • pirospaprika

Termék leírás

A sertéstarját 5 szeletre vágjuk, sóval, borssal fűszerezzük, és forró zsírban megsütjük. A kockára vágott füstölt szalonnát kiolvasztjuk, megpirítjuk benne a karikára vágott vöröshagymát, majd hozzáadjuk a csirkemájat. Készre sütjük és hozzákeverjük a natúrlecsót. Tálaláskor a sült tarja szeleteket leöntjük a lecsós raguval. Főtt burgonyával kínáljuk. Füstölt szalonnából készített kakastaréjjal és salátalevéllel díszítjük.

a recepthez kapcsolódó termékek

további receptek