Kanászpecsenye
Elkészítési idő
40 perc
Hozzávalók 6 fő részére
- 1 üveg natúrlecsó
- 60 dkg tarja
- 25 dkg csirkemáj
- 5 dkg füstölt szalonna
- 1 fej vöröshagyma
- 5 dkg zsír
- só
- bors
- pirospaprika
Termék leírás
A sertéstarját 5 szeletre vágjuk, sóval, borssal fűszerezzük, és forró zsírban megsütjük. A kockára vágott füstölt szalonnát kiolvasztjuk, megpirítjuk benne a karikára vágott vöröshagymát, majd hozzáadjuk a csirkemájat. Készre sütjük és hozzákeverjük a natúrlecsót. Tálaláskor a sült tarja szeleteket leöntjük a lecsós raguval. Főtt burgonyával kínáljuk. Füstölt szalonnából készített kakastaréjjal és salátalevéllel díszítjük.