SAJTÓKÖZLEMÉNY

 

EU támogatásból szervezett képzés az EKO Konzervipari Kft.-nél.

EKO Konzervipari Kft. 49.963.607 Ft uniós támogatást nyert a „Munkahelyi képzések támogatása a középvállalkozások számára a konvergencia régiókban” című pályázati kiíráson az Új Széchényi Terv keretében. A projekt ideje alatt a Kft. dolgozóinak továbbképzése valósult meg.

A gazdasági, társadalmi és technológiai változások rendkívül gyors és folyamatos alkalmazkodást kívánnak a vállalkozásoktól és a munkavállalóktól egyaránt. A változásokhoz való alkalmazkodás elősegítésének és a szerkezetváltási folyamatok kezelésének legfontosabb eszköze a képzés.

A projekt megvalósítási időszaka: 2013. július 15 - 2014. február 15.

Az EKO Kft. mintegy 50 éves múlttal rendelkező konzervipari cég.A piaci követelményeknek való megfeleléshez, és a fokozódó versenyben való helytálláshoz, illetve a cég fejlődéshez szükség van a dolgozók szakmai ismereteinek folyamatos bővítésére, megújítására. Erre kiváló lehetőséget biztosítottak a „Munkahelyi képzések” című projekt keretein belül megvalósultképzések.

A megvalósult képzések által a munkavállalók tovább bővítettékszakmaiismereteiket, melynek eredménye a hatékonyabb munkavégzés. A projekt keretében „Zöldség -gyümölcs feldolgozó munkás”, „Környezettudatos technológiák alkalmazása a saját munkaterületen”,„Munka- és tűzvédelmi ismeretek”, „Kommunikáció a munkában”, „Angol társalgási alapok” és „Informatikai alapismeretek” elnevezésű szakmai képzések megvalósítására került sor, mely a dolgozók mindennapi munkájának megkönnyítéséhez járul hozzá. A projekt eredményeként 65 munkavállaló tett sikeres záróvizsgát és szerzett tanúsítványt.

A projekt által a képzéseknövelika munkavállalók hatékonyságát, erősítik a tudatos munkavégzést,emelika munkavállalók képzettségi színvonalát, illetveerősítika munkavállalók munkaerő piaci értékét.

Sajtóközlemény_PDF

EKO Konzervipari Kft.

Cím: 4400 Nyíregyháza, Vasgyár u. 9-13.

Telefon: +36 (42) 523-701
E-mail:eko@ekokft.hu

Honlap:www.ekokft.hu